Să îți bagi și să îți scoti


De când am devenit semi-responsabil, îmi este foarte greu să mai bag câte o deplasare. De obicei, și când mai dau câte o tură pe la părinți, o programez cam pe când are Poli meci acasă, că nah, să văd și eu câte un meci, pe viu, de pe stadion.

Dar, uneori, deplasările se apropie de Tg Mureș și atunci îmi fac planuri de participare. De exemplu, sub pretextul unui rodaj al mașinii noi, am băgat o deplasare la Suceava. La Sepsi, când erau în B, tot așa. Sau la Cugir, când eram în C.

Ei bine, etapa următoare Poli are meci cu U Cluj. Prilej excepțional să fac o excursie în acest Bora Bora al României, mai ales că îmi doresc să îl iau și pe Richie în prima lui deplasare. Și în timp ce eu îmi calculam traseu, vizite pe la neamurile soției și câți litri de bere o să beau după victorie, vine, pe surse și ca un fulger: meciul e luni de la ora 17:30. Păi să nu îți bagi pensula prin gurițele din televiziunile sportive care îmi fut mie și altor 300 de timișoreni planurile pe weekendul ce stă să vină?!

Deja trebuie să bag concediu pe luni, să merg cu mașina singur, să amân debutul lui Richie în deplasare și să fiu apt marți la 7 dimineața de muncă. Și dacă batem la scor nu pot sărbători. Că ajung pe la 22:30 acasă, că la noi în România, 100 de km se fac în 2 ore, chiar dacă pe 50 de km ai autostradă!

Și atunci stau și mă întreb cât de jigodii sunt toți pseudo jurnaliștii sportivi din televiziuni care mai că se dau de ceasul morții să plângă pe umerii fotbalului românesc cu ale stadioane goale pentru ca apoi să programeze meciuri în zile și la ore la care mai toată lumea e fie la muncă, fie prinsă în trafic în drum spre casă?!

Cam la fel de jigodii ca PSD-UL.

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s