Domnule Președinte Iohannis,


V-am ales în urmă cu un an, mai degrabă ca vot negativ dat lui Ponta. Vroiam altceva și dumneavoastră păreați a fi soluția doar pe jumătate. În această seară însă, mi-ați demonstrat că fie sunteți un diletant ridicol, fie sunteți un parșiv de teapa lui Ponta.
Ne cereți să desemnăm reprezentați în decurs de 6 ore!!! În cazul în care sunteți un amator rătăcit pe la Cotroceni, țin să vă anunț că oamenii care protestează prin piețe publice o să vă huiduie. Pentru că pur și simplu vă bateți joc de ei! Cum să-și aleagă piețele reprezentanți în 6 ore?! Băgați naibii bine la cap că nu se protestează doar în București ci în toată țara!!! Cum să oferiți un termen atât de scurt și zero informații suplimentare? Dacă mă autopropun e bine? 200 de reprezentanți de la Timișoara e ok? Pentru că mai puțini nu se pot trimite în clipa de față deoarece protestatarii încă nu și-au centralizat toate doleanțele pe o hârtie. Există doar dorința de schimbare a unui sistem birocratic mafiot, care ne sufocă zilnic și ne omoară cu zile în cluburi, pe șosele și prin spitale. Dar 6 ore, pentru a centraliza o listă clară de cerințe și desemnarea unor necunoscuți până la urmă, e un termen la fel de realist ca trimiterea unui astronaut român pe Jupiter până marți.
Nu, nu aveți dreptul să spuneți că deja protestăm de câteva zile și ar trebui să știm tot ce vrem și cine să v-o spună la o întâlnire tete-a-tete! Am ieșit pentru că eram scârbiți, nu pentru că aveam deja planul de salvare în buzunar. Am ieșit pentru că totodată, vrem să ne găsim și pe noi, acei nebuni care vrem o Românie normală. Dacă vroiați întradevăr să aveți parteneri de discuție pe cei din piețe, invitația dumneavoastră ar fi trebuit să dea timp oamenilor cel puțin o săptămână.
Dar poate că dumneavoastră știați asta deja și ați făcut invitația doar ca să punctați la capitolul imagine în fața oamenilor din piețe, pe care-i credeți proști în continuare.

Anunțuri

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s