Mai o zi de așteptat


De la sfârșitul turului de campionat, știam că ne așteaptă un debut foarte greu de retur. CS Ghiroda în prima etapă, Ripensia în a doua. Primul, ca să fiu sincer, nu mi-a produs cine știe ce emoții. Eram convins că o să câștigăm. Dar meciul cu Ripensia e unul de care pe care. Orice rezultat este posibil. Iar asta o știm toți. Un element în plus: se joacă pe Dan Păltinișanu!

De aici și toată agitația de săptămâna asta prin Timișoara. Orașul împânzit cu flyere și bannere, toate anunțând derby-ul. Sângele-mi fierbe. Cu o victorie, noi ne putem distanța de ei la 4 puncte și pornim cu încredere maximă spre barajul ligii a treia.

Nu este o întâlnire oarecare, ci o încleștare între două perspective diferite, dar care-și propun același lucru: liga întâi! Politehnica și a sa viziune „fără patroni!”, Ripensia cu un investitor ambițios. Ambele cluburi sunt bine organizate, fără prea mulți „meseriași” care consumă oxigenul degeaba, cum se întâmplă pe la alte cluburi.

De la 350 km depărtare, simt că tâmpesc pentru că nu pot ajunge la meci. Am o singură soluție: transmisia online. Și când mă gândesc că am așteptat 3 luni… Ca să nu mai zic de săptămâna asta care, parcă numai să-mi facă în ciudă, a bătut pasul pe loc. Am făcut de toate pentru a grăbi timpul. Se vede și pe blog, la o adică. Dar mai e o singură zi. UNA și vom afla deznodământul!

Înainte Politehnica!

Reclame

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s