Lamentări interminabile


Vechea administrație țărănistă a Timișoarei avea un stil de-a dreptul enervant de a se plânge că nu poate face nimic deoarece Guvernul, nu doar unul ci toate de la revoluție încoace, face pe dracu’ în patru să nu bage în seamă nevoile Timișoarei.

Înainte de alegerile din 2012 pentru funcția de primar al Timișoarei, EL ne promitea că de va fi votat, banii vor curge în sfârșit dinspre Guvern spre Timișoara. Gata cu ignorarea ce durează din ’90 încoace! Pe Bega nu va mai curge apă ci bani de la Guvern! Bojin îi ținea tonul. Ei doi, ÎMPREUNĂ, prin miracolul numit USL, singura și unica soluție pentru bunăstarea țării, vor transforma Timișoara și Timișul în aspiratorul numărul 1 al banilor publici din România!

Vrăjeli de campanie electorală am auzit multe și extrem de absurde la viața mea ( erau unii primari care promiteau mărirea pensiilor dacă vor fi votați), dar convingerea pe care o avea EL când promitea toate astea, mai că te făcea să-L crezi! Totuși, păstrându-ți rațiunea, n-aveai cum să crezi că dintr-o dată, Guvernul va aloca mai mult de o firmitură. Dar EL nu avea nici un dubiu!

Timpul a trecut încet și odată cu deteriorarea uniunii social-liberale ( o adevărată ștruțocămilă, chiar și lingvistic vorbind) EL a început să-și dea seama cât căcat o mâncat propovăduind ca un papagal minciuni marca PSD. în 2013, Timișoara o văzut de la buget fabuloasa sumă de 0. În 2014 iar nimic. Acum, în 2015, o văzut … ați ghicit. NIMIC!

Ce face EL acuma? Se lamentează exact ca țărăniștii. Mi-s sătul de așa ceva. Timișoara are city manager angajat de EL pe criterii de amiciție cu neamul Becali și Mimi Stoica. Foarte competent omul. De la angajare, în afară de a consuma oxigenul ampulea prin Timișoara și a încasa un salariu extrem de generos, sitimenegerul ăsta o produs un singur lucru: i-o suflat LUI în orgoliu. În rest, muie și pace!

Mi-s sătul de atâta incompetență în orașul meu! Nu vă dă Guvernul bani? Faceți proiecte să atrageți bani europeni! Forțați mâna Guvernului, Parlamentului și a lui Dumnezeu dacă e nevoie, dar faceți naibii centura orașului! Faceți ceva cu nenorocirea aia numită Cazarma U! Arată ca un căcat în mijlocul orașului. Lăsați naibii tâmpeniile cu subtraversări de căi ferate la 28 de milioane de €. Faci 4 km de autostradă la munte cu banii ăștia!!! Cu tot cu tuneluri! În orice altă țară, desigur, nu în România.

Anunțuri

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s