Astea-s subiecte?! Daţi-vă demisia! Toţi!


Alarmat de un articol în care se spunea că peste 30% din elevii din Timiş au picat la capacitate, m-am uitat să văd care au fost subiectele la materia criminală pt copii, matematica.

Să mă bată Universul în cel mai jegos mod cu putinţă, dacă eu eram capabil să anticipez asemenea subiecte pt o evaluare naţională! Aşa ceva aş fi dat la un examen de corigenţă, iar nota de trecere ar fi fost de la 9 în sus!

Poftiţi de vă-ngroziţi:

 

 

Asta este o bătaie de joc la adresa a tot ceea ce reprezintă demnitate umană! A profesorilor care s-au chinuit să pregătească bieţii copii, a părinţilor care au plătit zeci de ore de meditaţii, dar mai ales a copiiilor! Nu doar a celor care chiar s-au pregătit pt acest examen, ci chiar şi a celor care au picat! Mulţumim clasei politice că s-a pişat – pentru a câta oară?! – pe fruntea noastră! Pentru a demonstra că pot avea promovabilitate imensă, cu tot cu supravegherea video, au coborât ştacheta. La 2 metri sub pământ! O nivelare grotescă a tuturor elevilor la nivelul de legumă.

Această evaluare naţională trebuie ANULATĂ!!! Şi apoi să urmeze demisii în lanţ, începând cu cei care au elaborat această glumă macabră numită Evaluare Naţională 2013 şi mergând până la premier şi preşedinte!

Reclame

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s