Detalii despre proiectul ASU (SS) Politehnica


Pentru că v-am povestit în urmă cu două zile de proiectul ASU ( SS) Politehnica Timişoara, am să dezvolt puţin ideea aducând în discuţie paşii ce vor urma, dar şi felul prin care orice suporter polist poate ajuta acest proiect. Am să încep cu ce se va petrece în viitorul apropiat.

De echipă se ocupă la momentul actual doar antrenorul Toni Foale, el este cel care a îndeplinit sezonul trecut funcţia de „factotum” ( organizator de competiţii, director sportiv, antrenor, etc.). Cel mai probabil, din sezonul următor el va fi ajutat şi de 2 oameni din rândul nostru ( este vorba de un antrenor cu licenţă UEFA şi de un om cu o imensă experienţă în fotbalul de acest nivel – numele şi componenţa staffului tehnic va fi anunţată la momentul potrivit).

O parte din lotul de jucători este format din foşti studenţi ai Politehnicii, componenţi ai echipei Politehnicii ce a câştigat campionatul de tineret – speranţe; o parte sunt juniori de la Poli; iar pentru o parte din lot se va organiza un trial între studenţii actuali de la Politehnică, antrenorii fiind cei care vor decide cine rămâne să joace.

Se încearcă plombarea echipei cu 3 – 4 jucători din rândul nostru, al suporterilor ( jucători cu experienţă de divizia D sau mai sus). Pentru asta se va organiza de asemenea un trial ce va fi anunţat din timp, antrenorii fiind de asemenea cei care vor decide. Încercăm să ne şi distrăm şi să îl organizăm deschis publicului – să facem un prim eveniment legat de echipă.

De asemenea se încearcă aducerea a 3-4 dintre fostele glorii poliste, pentru a da greutate proiectului şi, de ce nu, pentru a ajuta echipa din teren pe minutele de final. O prezenţă în teren a lui Titi Varga, Timofte, Mugur Guşatu sau a fraţilor Rotariu ar fi mai mult decât binevenită.

Pe sfârşitul săptămânii va avea loc o întâlnire şi cu antrenorul Toni Foale pentru avedea de ce mai este nevoie, cu ce îl mai putem ajuta, etc.

Fiind conştienţi că transparenţa şi comunicarea sunt cele mai importante aspecte ale proiectului, la data de 25 iulie ( o săptămână după lansarea campaniei), prezentăm cel de-al doilea raport al situaţiei membrilor cotizanţi şi al sumelor adunate:

–           De la demararea campaniei s-au înscris un total de 132 de membri cotizanţi.

–           Suma adunată din cotizaţii este de 3570 Lei.

–           Din cotizaţii externe ( vărsate în contul Druckeria) s-a adunat suma de 250 Lei + 170 €.

–           În momentul de faţă, dispunem de 3820 Lei + 170€; conform cursului BNR, suma totală ar fi de 4608 Lei.

–           Menţionăm că suma ţintă la începutul acestui proiect a fost de 4000 Lei, necesară achiziţionării echipamentelor de joc.

–           Deoarece am reuşit să atingem pragul impus, se vor demara discuţiile cu furnizorii de materiale sportive, astfel încât sperăm ca în perioada următoare echipamentul să ajungă la echipă.

–           Campania de înscriere ca membri cotizanţi continuă, toţi banii ce se vor strânge vor fi folosiţi în promovarea şi dezvoltarea proiectului ASU Politehnica – programe de meci, afişe, materiale promoţionale pentru suporteri, diverse acţiuni şi evenimente ce vor fi anunţate din timp.

Oricine doreşte să dea o mână de ajutor acestui proiect, e aşteptat în fiecare zi ( luni – vineri), între orele 16-18 la sediul Druckeria, b-dul Regele Ferdinand, nr. 2 – Casa Politehnicii- pentru plata cotizaţiei anuale de 20 Lei pt sezonul competiţional 2012 – 2013.

Plata cotizaţiei se poate face şi în conturile Druckeria ( cu menţiunea „cotizaţie ASU Politehnica” sau însoţită de un mail pe adresa peluzasudtimisoara@gmail.com): RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 – în lei si RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 – în euro (swift RZBR ROBU), ambele deschise la Raiffeisen Bank – agenţia Banat.

În perioada următoare se vor mai organiza întâlniri pentru discuţii pe marginea proiectului ASU, în cadrul cărora se va putea plăti cotizaţia anuală. Cei ce nu au posibilitatea de a fi prezenţi la aceste discuţii, pot afla rezultatul lor pe www.druckeria.ro sau pe forum, la secţiunea „Discuţii/anunţuri despre proiectul ASU Politehnica Timişoara” ( http://forum.druckeria.ro/forum/viewtopic.php?f=4&t=1947 ). Pentru ştiri şi noutăţi puteţi accesa pagina de facebook a echipei http://www.facebook.com/sspolitimisoara .

Vă mulţumim tuturor!

Anunțuri

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s