Dă-i cu eject duminică! Da’ la toţi!!!


În ultima vreme am observat un comportament ciudat prin jurul meu. Extrem de multă lume care a luat-o razna. Oameni care aparent n-au ce-şi reproşa, îs chinuiţi de-un presupus talent în a-i scoate ochii celui de lângă pe motive politice. Jegul ăsta greţos de care nu mai scapi, numit impropriu „joc politic”, a angrenat o mult prea mare parte a societăţii. Cum pula calului or reuşit aceşti paraziţi să învrăjbească aproape o naţie întreagă?! Singurul răspuns care-mi vine în minte e: televizorul. În secunda doi, mi-am amintit de-un film văzut în urmă cu nişte ani. Mai exact, o scenă din respectivul film.

Totuşi, unde naiba e instinctul de autoconservare al românului?! Recent, citind pe diagonală un manifest al, şi citez, „Noi, asociatiile, fundatiile, uniunile, sindicatele, grupate in cadrul Consiliului National al Societatii Civile” unde la punctul 3 apare scris: Dreptul la reprezentare parlamentară corectă prin anularea restricţiilor de tip poliţie politică şi „lustraţiilor”… Cine pula mea mai îş şi reprezentanţii aştia?! Care societate civilă o reprezintă?! Acum, când avem şi noi un fel de punct 8 ( mai flexibil), nu-i bine! Să vină foştii comunişti să ne reprezinte în Parlament şi Guvern. Păi ăştia trebuiau exilaţi toţi în Somalia sau Burkina Faso pe 1 ianuarie 90! Cum, căcat, gândiţi, bă?! Interesele cui le reprezentaţi voi?! Legea lustraţiei trebuie să fie arma politica a poporului în a le da eject la toţi foştii pupincurişti de prin utc sau pcr. Eventual şi o scaltocă după ceafă pentru tupeul de a-şi dori să candideze.

E inuman să vezi cum o gloată de şmecheraşi au reuşit să-si bată joc de-o ţară întreagă vreme de 22 de ani şi poporul să ceară-n cor: „Bis, maestro! Bis la nesfârşit!”. Un popor care înghite promisiunile electorale, mai ceva ca o „starletă” porno. Nu pot să înţeleg de ce dracu’ românul nu-i în starea asta:

Cât mai vrei să rabzi foamea, umilinţa şi cât căcat mai poţi să-nghiţi?! Când, naiba, îţi ajunge cuţitul ăla nenorocit la os?!

Dar probabil ca mă agit degeaba. Probabil că am prea multe aşteptări de la un popor de curve, care mereu o întors curul spre omul cel mai puternic. Simţul ăla acut impregnat în genele românului de a se auto-asocia cu X, doar pentru că e ăl’ mai tare din parcare. Faptul că ~12 milioane de români „ţin” cu steaua, e un argument, par iegzamplă.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Dă-i cu eject duminică! Da’ la toţi!!!&8221;

  1. Tot n-am înţeles. Te duci la referendum au ba? E treaba ta, faci ce vrei, dar dacă nu te duci, colaborarea noastră virtuală ar trebui să se-ncheie aici. 🙂 )
    Dă-i, bă, în morţii lor de lepădături hulpave! Nu-i mai satură Dumnezeu! Toţi să tragă la os, toţi să roadă, ’r-ar a dracu’ de putere şi ziua-n care a venit primul deştept şi-a zis că e mişto s-o ai cu orice preţ (nu ştiu sigur dacă fu Machiavelli, dar dă-l şi p-ăla-n căcat, aşa, preventiv).

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s