Ajunge!


Un post scurt şi la obiect. În urmă cu aproximativ o săptămână, cei de la Noua Dreaptă au anunţat că vor face un miting împotriva mafiei imobiliarelor. Nu fac teoria chibritului, dar e bine de înţeles cam cum stau lucrurile în Timişoara mea, aia pe care voi, ăştia, crema blogherimii, aţi „omis” să o vizitaţi acu’ o lună.

Pe plan local, ţiganii care mutilează ( când e cazul) copii ( în mare parte „cumpăraţi” de la familiile lor) pt a cerşi în Franţa,  au reuşit să mituiască un funcţionar pe ici ( prin primărie), un procoror pe colo şi câţiva judecători de prin tribunal. Ei bine, ei au pus mâna în cel mai jegos mod cu putinţă pe cam tot ce înseamnă clădiri istorice de prin oraş. Inventau un moştenitor ( deseori, un cerşetor cules de pe străzile oraşului) cu acordul tacit al poliţiei române, mutau o familie de 15 persoane în apartamentul proaspăt „redobândit” şi agasau în permanenţă ceilalţi proprietari pt a vinde pe un preţ derizoriu. Metoda aruncatului cu pungi pline de căcat în uşile oamenilor, era un fel de ice-breaker. Ameninţări cu moartea, spartul geamurilor, lovirea bătrânilor proprietari, etc. Aceste metode fac parte din arsenalul unor scursuri animale ( să le faci umane, ar fi ofensator), specializate în a teroriza bătrâni, a căror singură vină e că locuiesc acolo.

Situaţie pe care cei de la ND o consideră critică. Care e părerea poliţiei române şi, implicit, a statului român în toată treaba asta?! Sunt revoltaţi că primăria oraşului „a aprobat un marş xenofob”. Nicidecum un apel la trezire. Nu! Cine nu-i de acord cu ce se întâmplă, e xenofob dom’le! Trebe ars pe rug în Piaţa Victoriei şi stigmatizat pe viaţă. Ţiganii are voie să face orice, că deh, îs protejaţi de directivele UE, care sunt clare împotriva descrrâminării. Şi totuşi, nimeni nu e mai presus de lege (?)!

Păi mă, cretinoizi cu pulă strâmbă!!!, dacă voi nu v-aţi fi lăsat mituiţi cu nişte bani proveniţi din cerşit, furt, prostituţie, trafic de carne vie sau mai ştiu eu ce, acum nu se ajungea aici! Dacă justiţia nu se căca pe dreptate în atâtea cazuri, poate că n-ar fi fost nevoie de un asemenea marş. Or câtă vreme voi vă faceţi vile închizând ochii la nenorocirile oamenilor care vă plătesc să-i apăraţi, e mai mult decât evident că la un moment dat, societatea civilă, muribundă cum e ea, va lua atitudine!

Cei care vor detalii despre marş, acesta va avea loc sâmbătă, ora 9:30 la Facultatea de Medicină. Se va traversa blvd. CD Loga şi oprire în Piaţa Victoriei.

PS: Nu sunt membru şi nici simpatizant Noua Dreaptă. Dar când taci prea mult şi cuţitul atinge osul, parcă nu-ţi mai vine să faci pe mutul.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ajunge!&8221;

  1. Kane zice:

    Toleranta mea si ideea de integrare se opresc atunci cand e vorba de tigani. Am ajuns sa fim noi discriminati in propria noastra tara, in favoarea unora care de secole doar bat lumea in lung si lat, in cautarea unor noi locuri mai caldute pentru furat si inmultit.

    Ajunge!

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s