Întrebare pt domnişoare


Am observat o chestie oareşcum ciudată, care m-o intrigat pân’ la dumnezeu aznoapce. Atât de mult m-o deranjat, încât am plecat acasă.

Cu excepţii numărabile pe un singur deget, toate femeile fac chestia asta, absolut inexplicabilă. Eşti la tine/ea acasă, singuri cuc. Nimeni n-o să vă deranjeze, nici acum, nici a doua zi când vă veţi trezi. Ş-atunci, pt ce naiba vă mai trageţi chiloţii pe voi DUPĂ sex? Ascundeţi ce? Am văzut-o, deci nu mai e cazul. Nu vă trage nici curentul ca să vă doară măseaua pe urmă. Ştiţi ce e şi mai frustrant? Îţi atrag atenţia în privinţa purtatului chiloţilor, iar de cele mai multe ori, când mă trezesc dimineaţa, surpriză. Chiloţii sunt la purtător.

Ce anume vă împinge pe voi să vă treziţi în miez de noapte, să vă ridicaţi din pat, să cautaţi prin beznă juma’ de oră chiloţii ăia şi apoi să vă băgaţi înapoi în pat? Şi ca să ce?

Reclame

18 gânduri despre &8222;Întrebare pt domnişoare&8221;

  1. Ca sa fiu sincera, io dorm cu un tricou pe mine, rar imi iau chiloti. Si nu ii iau ca sa o ascund de privirile oachese ale partenerului. Eu una o sa dau vina pe obisnuinta. Dar, dupa amor, sunt de acord cu tine… nu vad de ce-as ascunde pasarica!

    • Miştotică zice:

      Eu vreau răspunsuri logice pt deviaţia asta, nu să văd că eşti în acelaşi ton cu mine. Oricum, îţi ştiam frecvenţa 😛 .
      Ca să revenim cât de cât la subiect, nu poţi da vina pe obişnuinţă, din moment ce te trezeşti din somn să-i cauţi. Mult şi bine în urma mea :mrgreen: .

  2. Daca mai locuieste cu cineva domnisoara, se gandeste sa fie acoperita (la propriu si la figurat) in cazul in care intra careva din greaseala peste voi :). Daca sunteti doar voi in casa, nu inteleg.

    • Miştotică zice:

      Nu-i un caz unic. Cred că am întâlnit o singură fată la viaţa mea, care să nu aibă obiceiul ăsta. E o chestiune aproape genetică pe care eu nu pot să o înţeleg.

  3. Eu cred ca e chestie de obisnuinta. Uite, eu , de exemplu, daca am adormit goala, n-ai sa ma vezi ca ma trezesc pentru a-i cauta, dar, de obicei, foarte rar dorm fara, asa m-am obisnuit.

    • Miştotică zice:

      La mine, alta e problema, nu cum obişnuieşti să adormi. DUPĂ SEX, ne mai mângâiem, ne mai pupăcim şi somn. La peleu’ gol. Iar dimineaţa, madmuazelu’ are chiloţii pe ea. DE CE??? La ce folos?

  4. Io-s damă şi dac-ar fi doar chiloţii, probabil te-ai declara fericit. Dar nici fără pantaloni de pijama nu pot să dorm.
    1) Prezenţa chiloţilor previne contaminarea aşternuturilor cu varii lichide care se mai scurg din vagin.
    3) Majoritatea damelor pe care le ştiu aparţin tribului cururilor reci. Al meu e din subdiviziunea tribului cururilor foarte, foarte reci. În absenţa chiloţilor şi a pantalonilor de pijama (la care se adaugă ciorapi şi-n crucea lui august – fără ap de aer condiţionat pornit, tricou, pulover, ba şi căciuliţă), mă junghe organele sfinte de mor. Şi geaba o avea domnul superstiţii, nu îmi fac eu fundul praf de antibiotice pentru nimeni. That”s all the story.

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s