Situaţie neplăcută


De ceva timp, o prietenă de familie ( mai precis, de-a lu’ mama) şi-o luat laptop. E lesne de înţeles motivul. Ea are grijă de bătrâni prin Austria şi stă plecată câte 9 sau 10 luni pe an. Până aici, toate bune şi frumoase.

Eh, prin indicaţii telefonice, şi-o rezolvat de-un id de messenger ( l-o făcut fiu-su). Ce idee strălucită îi vine la mamă-mea?! Să-i dea id-ul meu la Nela ( prietena în cauză). No, ţin-te tare, drace! Când mi-e lumea mai dragă, mă trezesc cu câte un buzz ce m-ar scula şi din mormânt. Când mă uit la un film, hop ţop sună messengerul.

N-ar fi un capăt de ţară, dacă ar face operaţiile astea la sfârşit de săptămână. La o adică, nah, e de înţeles că vrea să mai stea la o bârfă cu mă-ta meu. Dar mai dă-o-n pula calului, chiar de 4 sau 5 ori pe zi?! Mai mi-o şi zis de câteva ori „Da’ tu toată ziua eşti ocupat?”. Păi, căcat. Pe lângă că mai învăţ, mai am şi treabă prin curte, mă mai joc şi cu GNG, mai trag şi cu arcu împreună cu Gabi, mai mă joc şi cu blănoşii de prin curte, etc. Dacă apar online pe mess, asta nu implică un cur ţintuit într-un fotoliu 24 din 24.

Eniuei, trebuie să fac ceva ca să scap de „atacurile” astea iritante. Am avut persoane în listă care şi-au luat ignore pt mult mai puţin de atât. De şters nu pot s-o şterg că intru în conflict cu mamă-mea. { „Am şi eu o persoană cu care vreau să vorbesc pe mess şi pe aia o ştergi? Da’ ce? Io n-am dreptu să vorbesc cu nimeni?” Cum ziceam, mamă-mea ştie să se victimizeze. A creat o artă din asta. } Ignore nici nu poate fi vorba, iar invisible permanent nu prea-i o soluţie, că dă buzz şi când nu-s online.

Sugestii…?! 😕

Reclame

7 gânduri despre &8222;Situaţie neplăcută&8221;

 1. Trebe sa-ti faci un pattern de tinut pe invisible. De exemplu sa o lasi sa te vada online numa’ seara cate doua ore.
  SAU varianta 2: ii explici ca in intervalul orar x-y muncesti si nu poti sta pe mes la povesti (il tii deschis numa’ pt. colaboratori) si daca iti da buzz pierzi ceva informatii (nu ti se salveaza etc).

  • Miştotică zice:

   Cam complicată explicaţia pt o femeie de 45 de ani 😆 . În plus, o mai sună pe mamă-mea „hai la mess” şi pic de fazan dacă îi trecută la indexul invizibililor :mrgreen: .

 2. adi zice:

  …zic si eu…ce ar fi sa-i faci exact ce-ti face ea tie. O mai fi ea o zi cu ploaie… o sticla de bere… si da-i tata”buzz-uri” . Poate se prinde.

 3. Bunul prieten D. zice:

  bai vere dar de ce tre` sa-ti tii tu messengeru` pornit cand nu stai la comp sau cand te uiti la un film?:)

 4. Miştotică zice:

  @Adi: nu-i rea ideea 😆 .
  @D: da’ nici să mă loghez şi să mă deloghez de fiecare dată când vreau să-i scriu cuiva ceva 😛 .

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s