Alo, Google, sugi pula!


Ok. Ştim cu toţii că gugăl e rege-n lumea lui. Şi în mărita-i arie de domenii, are una pe numele-i de blogger. O platformă pt oameni să-şi ţină un blog personal. Eh, la începutul blogărelii, am început şi io ca tot neiniţiatu ( să nu zic prostu) cu blogger ( adică .blogspot). Buuuun. Când am văzut că defapt e pişwasser, am căutat ceva mai altfel şi am dat de wordpress. Dragoste la prima vedere! Mutat blogu în secunda doi.

După care, în mod firesc, dau să şterg contul de blogger.

„Nu se poate!” îmi promptează google înapoi.

„Păi cum nu?!”

„Nu merge dom’le! Ce-i aşa greu de priceput?!”

„Păi vreau să renunţ la blogger, că nu-l mai folosesc!”

„Poţi doar să-ţi ştergi blogul”

Biiiine mă. Şi-l şterg. Nimic deosebit până aici. Doar că, de fiecare dată când vroiam să las un comentariu la cineva pe platforma blogspot, trebuia să debifez contul de blogger ce era setat automat. Un pic de scărpinat după ureche, dar nu era de pe-o parte pe alta.

Toate astea, până acum 2 zile, când pulicii ăştia de la google or modificat ceva ( nu cred să fie un bug ci o chestie făcută on purpose) şi acuma orice comentariu aş lăsa pe blogspot, îmi promptează ca fiind trimis de pe contul de blogger. Mai pe înţelesul tuturor, azi am vrut să-i las la Cârtiţoi ( eu îs ăla ce tot anulează de zori comenatriile  😳  ) pe blog un comentariu. Ei bine, în dreptul numelui în loc să-mi apară Miştotică, a apărut 0 (zero). Că aşa am denumit eu contul de blogger, când am renunţat la blog. Iniţial am crezut că n-am debifat eu contul şi l-am redactat din nou, de data asta belind de 6 ori ochii să fiu sigur că-i debifat contul de blogger. Când am dat publicare, iar 0!

Bun, mai căutăm pe forumurile dedicate lui blogger şi verificăm dacă au remediat între timp problema cu posibilitatea ştersului.

„Nici gând! Da’ ce? Suntem proşti?”

„Păi şi eu ce pula mea fac?”

„O laşi aşa.”

„Nu zău?! Dar de şters de tot contul de google se poate?”

„Adică să renunţi la mail, la contu’ de youtube, la reader şi picasa?”

„DA!”

„Pai se poate… da’ vezi câte pierzi?”

„Mă piş pe voi! În cât timp îmi ştergeţi de tot urmele din baza de date?”

„Cam 6 luni.”

„Ura şi la gară!”

M-am pus repede, am modificat adresa de mail de la diverse site-uri, unde figuram cu mirciu84@gmail.com. Următorul pas, şters contul! Iar cel mai firesc, schimbat motorul de căutare! Deci nenea gugăl, s-o fuţi pe mă-ta cu tot monopolul tău! Mă cac pe voi şi pe „serviciile” oferite! Nici băncile din România nu vă întrec în golănie.

Deşi am renunţat de doar câteva ore la gmail, am văzut deja primele efecte. Nu se mai înghesuie nici dracu să-mi vândă Viagra cu 80% discount. E de bine!  8)

Toată lumea, după mine:

Muie google, muie google, muieeeee!!!

PS1: Dialogul a fost purtat între piticii mei de pe creier şi help-ul gugălistic.

PS2: Nouă adresă e e-mail la contact.

Anunțuri

15 gânduri despre &8222;Alo, Google, sugi pula!&8221;

 1. Mitzaa Biciclista zice:

  Gugăl este ofticat pe uordpres şi d-aia face aşa. Io la fel am păţit, dar nu pot renunţa şa adresa de gmail, şi în fine, mai există un blog pe blogspot unde mă destrăbălez cu nickul de la google, dar nu e blogul meu cela, îs numa’ invitată. În fine, că deja vorbesc enorm, ideea e că azi am intrat acolo cu gând să-i las gazdei un coment şukar şi lung, ăv cors mai hors, numa că atunci când să selectez numele, din obişnuinţa de pe alte bloage am selectat numele meu de madamă, adică Miţa, ş-apoi când să dau ok, observez că nu-i bine, nu că nu m-ar fi cunoscut băieţii dar pe urmă iar mă luau în balon, şi doar io am voie să îi iau pe ei, în fine deci, chestia e că dau să schimb şi să zic cont google, şi ce crezi dragă: mi-a dat că nuş ce eroare a apărut şi să hold on. şi am holdat io aşa până mi s-a rupt, ideea e că am pierdut comentul, fiindcă era deja imens de lung şi normal că nu l-am putut reproduce, aşa cum nici pe acesta nu l-aş mai putea rescrie, nu că ar fi pagupă, dar aşa numa de amoru’ artei. Şi deci mi-a venit să înjur şi să zic ca şi tine: Muieeeeee, dar io-s o madamă cu prinţipii şi caracter de mare valoare aşa că am înjurat da numa’ între dinţi. şi acu te văzui pe tine ce zisăşi şi mă pufni râsu şi-mi veni să-ţi zic asta. Sper că nu am disturbat nimic dar jur că trebuia să mă opresc acuma că rămâneam fără respiraţie 😀

 2. Miştotică zice:

  @Mitzaa Biciclista: las că le-am dat eu carne şi pt tine, să aibă pân’ la crăciun.
  @Oana: Daca-ţi plac astea cu frustrări majore, vezi că îi prin arhivă un post numit „Revoltat, în pula mea!”. Asta aşa, pt o nouă porţie de râs 😉 .

  • Mitzaa Biciclista zice:

   Când e de dat cu carne, trust me, te sperii cât de bine mă pricep, numai că eu o fac într-un fel propriu, pamfletar. Şi, hmmmmm, e chiar orgasmic când îţi reuşeşte, ai observat?! 😀

 3. Gica Bautoru zice:

  Fraticaaa….sa traiesti mult si bineee…hai multi ani…ca chit ca ai vazut acum globalizarea goagalii s-a ne sugaaa…gramatical vorbind…si s-a ma pish pi ei waa!!! :))))… Merg si io la filmu’ista cu Muie Google …biss!!! 😉

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s