Blog related


Nu sunt genul de persoană care să facă lepşe. Nu ştiu de ce, dar nu prea-mi plac. Am făcut două sau trei, de când am blogul şi tot consider că-s multe. Eh, ieri am primit una de la Mâzgălica, cu o tematică ce oricum aveam de gând să o postez într-o bună zi. Ca să clarific nişte chestii, nu de alta.

1. Când ai început să scrii online?

Cred că printr-a opta, când am descoperit că pot să-mi răspândesc prostia prin ceva inovator, pe numele-i de mIRC. Sau asta nu se pune? Aaa… Am uitat. E vorba de blog. Înţeleg. Păi era într-o seară de iunie, în anul de graţie 2009.

2. Ce te motivează să scrii?

O minte bolnavă! Glumesc, deşi nu e departe de adevăr :mrgreen: . Sunt multe chestii pe care le fac, multe chestii la care sunt martor sau pur şi simplu sunt sentimente care mă năpădesc. Şi vreau să le am undeva trecute, ca atunci când oi împlini 148 de ani, să am ce să-mi reamintesc. Pt că am realizat că cel mai de preţ lucru pt un om sunt amintirile. Ele îl fac să se simtă împlinit sau nu, la capăt de drum.

3. Cum reacţionezi la comentarii negative?

N-am o reacţie tip. Depinde despre ce e vorba şi natura comentatorului. Dacă dă un anonim cu băţu în baltă pe aici, dacă atacă omul, dacă atacă ideea, ş.a.m.d. Răspund sincer, ironic, sarcastic sau batjocoritor. Uneori chiar violent. Dar numai atunci când recunosc anonimul, implicit cretinoidul, din spatele scrisului.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit?

Bă, eram exasperat de Dana (aka FataDinPort). „Mi-ai citit blogul?”, „Ai văzut aia de pe blog?”, etc. Ş-am zis să-i întorc serviciul, c-aşa-i în tenis! :mrgreen: . Lucrurile s-au schimbat radical într-un timp extrem de scurt, pt că am găsit un nou mod de a mă învăţa să nu repet anumite greşeli. Şi cam asta e ideea blogului. Faci aşa, păţeşti aşa! Dacă faci ca mine, ai grijă la ce ai putea să păţeşti.

5. Ce linkuri ţii în blogroll?

Exceptând reclamele gratuite ( pt Tibi şi Dana), ţin doar pe cei care îmi plac enorm. Vorbim de felul în care scriu, nu vă gândiţi la altceva. Şi nu numai că-mi place cum scriu, dar din când în când, la mai şi iau blogul la recitit. De aia îi şi recomand cu cea mai mare căldură. Ah, da şi încă o chestie. Odată intrate acolo, nu-s bătute în cuie (aviz amatorilor). Trebuie să se menţină. Exemple de departed: Ovi Sîrb, Sasha, Bloodie ( era blogărul meu preferat!!!), Andrei Crivăţ, Bad Pisi, şi mai câţiva.

Un alt exemplu e Mâzgălica. Ea nu m-a convins pe deplin. O citesc mereu, dar încă nu o recomand în blogroll. Mai are puţin de muncit pt asta. Partea bună e că se află pe drumul cel bun 🙂 .

6. Cum te-a schimbat blogul?

Păi nu prea m-a schimbat. Tot idiot am rămas 😆 . Doar că acuma-s un idiot cu blog.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blog?

Nu prea am. Adică am aşteptări de la mine, nu de la colţul meu de suflet. Dar îl anunţ de pe acum: orice are un început, va avea si un sfârşit!

8. Cât despre cititorii/vizitatorii acestui blog?

Dacă tot vă pierdeţi timpul citindu-mi prostiile, la plecare să fiţi cu o secundă mai deştepţi. Învăţaţi voi din greşelile altora, dacă eu mă încăpăţânez să o fac pe pielea mea. Ah, şi dacă nu vă convine ceva, nu ezitaţi să mă trageţi de urechi. Atât timp cât o faceţi cu mâna şi nu cu barosul, poate o să vă ascult doleanţele :mrgreen: .

PS: Mâzgălica, ăsta-i cadoul meu pt leapşă 😛

 

Reclame

13 gânduri despre &8222;Blog related&8221;

  • Miştotică zice:

   Nu spun că nu le fac, doar că marea lor majoritate mi se par nişte infantilităţi. Un fel de „scrie bă şi tu ceva, că n-ai mai scris de mult pe blog”. Le fac doar pe alea care mă intrigă, alea care chiar îţi dau ocazia să spui ceva cu adevărat interesant.

 1. dolores zice:

  Frate mie anumite lepse imi par scrise de retardati mintali.In tot cazul ma fac sa-mi amintesc intebarile din oracolul ce era la mare moda printre gagici intr-a opta.Chiar Mistotica ai apucat asa ceva?si daca da ai raspuns si tu intr-un oracol?

  • Miştotică zice:

   Am răspuns, dar în dulcele-mi stil clasic 😀 . Nu am ezitat să trimit în pizda mă-sii pe cine merita :mrgreen: . Probabil de aia n-am fost aşa popular prin generală. Pe lângă că eram obraznic şi uşor agresiv, mai eram şi direct. De fapt, aşa sunt şi acuma 🙂 .

 2. dolores zice:

  Nici eu nu eram populara tot din cauza firii mele directe,imi placea sa-mi pierd timpul cu cartile(marea mea iubire) decat cu oameni din plastic.A nu se intelege ca as fi vreo nasoala complexata,pur si simplu anumite personaje din viata reala sunt plictisitore.Tu ce mai citesti?

  • Miştotică zice:

   Era o perioadă când citeam tot ce-mi pica la îndemână ( mai puţin Sandra Brown 😆 ). Dar m-am cizelat câta şi acuma strâmb din nas dacă nu-i comedie.

  • Miştotică zice:

   Stephen King am încercat, dar nu prea m-a prins. Sunt mulţumit că totuşi n-am dat banii pe carte ci era de împrumut :mrgreen: .

 3. mazgalica zice:

  Mulţumiri pentru bunăvoinţa de a răspunde la întrebări dar şi pentru melodie 🙂
  Măi, dragă, Miştotică, să ştii că eu nu mă supăr că nu sunt în blogroll, ba chiar sinceritatea ta îmi este mai de folos decât linkul în blogroll, iar dacă spui că mă citeşti, cu atât mai mult mă bucur. Eu te-am adăugat că-mi place cum scrii, nu pentru gestul reciproc 🙂

 4. Avand in vedere punctul 5 si faptul ca am fost acceptat destul de repede in blogroll ma face sa ma simt mandru. Un semn de apreciere face mai mult decat o reclama platita. Am luat aminte la posibilitatea zborului de acolo si sa stii ca ma tin cu dintii 😛
  Bafta in continuare si abia astept urmatoarea relatare din deplasare.

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s