Random thoughts


Eu, la 16 ani, aveam lumea la picioare. Pupăceam fete, jucam poker pe tren, fumam pachetul de ţigări într-o zi, mai ardeam câte o beţie din când în când şi eram un successful businessman. Aveam câte 20 de porci prin grajd, sute de iepuri în curte şi zeci de tone de porumb în cotarcă. Plus câteva afaceri extrem de bănoase. Când mai aveam 1 milion de lei în portofel, erau vremuri negre pt mine. Şi eram copil mic, în comparaţie cu Nilă (văru-miu, despre care o să scriu într-o bună zi). La vârsta aia, eram ferm convins că sunt atotputernic şi nemuritor.

Săptămâna aceasta, un copil din Biled de doar 16 ani, a murit asfixiat în propria-i bucătărie. „Din cauză că a lăsat aragazul mergând, iar geamul şi uşa fiind din termopan şi închise, oxigenul din încăpere s-a consumat. A murit în somn, pe canapeaua din bucătărie, în jurul orei 24.” a sunat concluzia medicilor de pe ambulanţă. Taică-su plecase la 7 seara în Germania şi l-a lăsat uitându-se la televizor în bucătărie.

Acum jumătate de oră s-a încheiat înmormântarea unui copil. Un copil ce nici măcar n-a apucat să se bucure de viaţă. Cele mai mari realizări ale sale: faptul că a ajuns într-a unşpea. Nu tu beţii, nu tu poker pe bani, nu tu afaceri, nu tu discoteci, nu tu fete 😥 .

Futu-ţi morţii mă-tii de viaţă! Cristoşii mă-tii de termopan şi cu cine pizda mă-tii te-o inventat! 👿

Reclame

Un gând despre &8222;Random thoughts&8221;

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s