Pe malul Cincişului (II)


…Pt a-i prinde pe drăcuşorii ăia, ne trebuia o plută. Neavând una la îndemână, am ales the next best thing: ţineam acul în apă la vedere şi ne holbam toţi 3 când să trag eu de undiţă. Ai zice că-i metoda păcii, dar a dat roade. Am prins un peşte :mrgreen: .

Fiindcă alţii n-au mai fost aşa proşti ca primul, după golirea berilor am vâslit înapoi la ponton. Am legat barca şi ne-am dus să mâncăm.

 

Am terminat haleala şi D s-a tirat la ping-pong. Eu cu Simi ne-am pus să jucăm cruce şi după juma’ de ceas, scorul era cu minus. Pt amândoi 😆 .

Sătui de minus 3, ne-am dus şi noi la ping-pong. Dar, câştigând pe bandă rulantă, am decis că ar fi timpul pt o nouă bălăcire în lac :mrgreen: . Două sărituri, un refuz la o plimbare cu

am hotărât împreună cu D şi Ionuţ că nu ne-ar strica o nouă sesiunde de pescuit. Am modificat una din undiţe (i-am dat jos grund-ul şi i-am pus o plută) şi ne-am pregătit sufleteşte de pescuit. Cu un bax de bere, evident.

Având două vâsle, eu am fost cârmaci.

Am mers direct în locul în care am fost şi mai devreme, dar fiindcă nu trăgea deloc, am vâslit în sfânta prostie. Trăgeam din bere si cântam ca descreiaraţii. Nu o dată era să picăm din barcă în mijlocul lacului, pt că pe lângă că eram beţi şi cântam, ne-am mai pus să şi sărim în barca aia 😆 .

Ah, da. Tricoul de care ziceam:

Ajunşi la cam 500 de metri de pontonul nostru, am constat că o dată cu epuizarea stocului de bere, am rămas şi fără vlagă la vâslit inapoi. Bulanul nostru s-a numit: un moşulică. Avea un motoraş din ăla electric la barcă şi după mai multe rugăminţi, ne-a luat şi pe noi după el.

Ajunşi înapoi la cabană, constatăm că o mare parte din cei ce erau pe acolo au plecat acasă. Inclusiv Vlad şi Anca, cărora n-am apucat să le mulţumesc pt:

După ce-am mâncat tortul şi am băgat nişte beri, ne-am dus sus la ping-pong. Două echipe. Eu cu Ionuţ şi D cu Simi.

Am pierdut meciurile pt că Simi, pe lângă Ionuţ, părea profesionist 😆 . Dar mi-au plăcut momentele în care D stătea cu smochina la cur 😆 . După ce ne-am plictisit de ping-pong, am făcut două echipe, băieţi vs. fete, şi ne-am pus pe mimă. Am râs cu lacrimi până pe la ora 12 jumate, când iar m-am trezit singur. Mi-am mai desfăcut o bere, mi-am luat sacul de dormit cu mine şi m-am dus să dorm pe ponton, pe-un şezlong. După două ceasuri de dârdâit din dinţi, mi-am spus că e mai bine în cabană, drept urmare mi-am luat sacul de dormit în cârcă şi fugi drace în cabană la căldură 😀 .

Dimineaţa, trezit de D, mă duc jos să-mi beau cafeaua şi să punem planul la punct.

„Vă sunăm când ajungem la Orăştie şi veniţi la Sântuhalm, în parcare la hotel.”

Luată una bucată D, pe sor-sa şi pe Simi, şi plecat în grabă la Hunedoara. Lăsate persoanele de pe bancheta din spate acasă (Iris şi Simi) şi eu cu D ne pornim la drum. Lăsăm maşina la hotel în parcare, iar pe cealaltă parte a drumului ne aşteptau Miki, Jimmy şi Cami. Next stop: Stadionul Municipal din Sibiu, pt meciul cu Gazu’ din Mediaş.  Dar asta-i altă poveste, pt o altă zi :mrgreen: .

 

 

 

 

 

Reclame

8 gânduri despre &8222;Pe malul Cincişului (II)&8221;

    • Miştotică zice:

      Boule, handicapatule şi muscă ţeţe ce eşti, e vorba de ce le-am spus fetelor şi lu’ Ionuţ. Unde să vină la plecare. Dar după ce că eşti analfabet, te bagi să-mi dai mie peste nas… 👿
      PS: Capisci? :mrgreen:

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s