Hell YEAH!


18:40 şi eu plec de acasă spre centru, la ocazie. Întind crenguţa de vreo 10 ori şi opreşte un băiat, care mă ia. Mersi fain bă. 😉  La şapte şi douăzeci eram în torontal. Îl sun pe T.

– Unde vedem meciul? (şi el are interdicţie)

– Hai în Alf!

– Ajung în vreo patruj’de minute. Ţine-mi un loc fierbinte lângă tine! 😀

Pedalez la greu pe scurtături şi străduţe şi la 19:50 intru pe uşa Alf-ului. Ling o bere până la începutul meciului, ca să pot să-l vizionez 3D (că tot îi trendu’ pe piaţă).T. mi se laudă cu o captură de la un ieşean, dintr-un grup rătăcit prin oraş: un fular cu Legio sur (am uitat să-i fac poză). Cică nu i-au bătut (nu-şi avea rostul, dpdv personal). C. i-a dat două palme la unu’ pe bază de gură spartă. Notă pt ieşenii respectivi: La câtă mu-mu ne-au dat fariştii, din dorinţa de a-şi face un duşman, purtarea oricărui însemn de-al lor e o ofensă pt noi şi e pedepsit cu bătaia cruntă. Zice-ţi mersi fain că vi s-a luat doar fularul. Pe viitor, documentaţi-vă puţin 😉 .

Începe meciul, iar Chiacu, singur cu portarul, în loc să şuteze, îi dă pasă lui Goga, care era încolţit de 2 fundaşi. Bravo tati! Dacă ţi frică de minge, cere-te afară băiatule! Nu-ţi cere nimeni să joci! După nici un minut, Parks se pierde în preluare, iar pe contră, Iaşingtonu’ deschide scorul. Hell YEAH! 🙄 Atacăm şi mai serios, iar ieşenii ratează două oportunităţi bune de a majora scorul. Prin minutul 15, Parks îmi mai smulge un „Gâţii mă-tii! 👿 „, preferând o pseudo-preluare, în loc să şuteze la poartă din 11 metri, poziţie centrală (şi ideală de a marca). Acelaşi Parks, este oprit pe motiv de off-side, decizia fiind greşită. Având un handicap de trei jucători ( Chiacu, Mera şi Parks), a fost cam greu să egalăm în prima repriză. S-a văzut dorinţa jucătorilor, dar totodată şi neputinţa lor.

În mitanul secund, Chiacu rămâne la vestiar, iar pe teren e introdus „Micul huligan” :mrgreen: . Din păcate, ceilalţi jucători nu prea l-au căutat cu mingile 😦 . Nu-i nimic Piticu’, fruntea sus că vine şi ziua ta. Este scos Kozak (puţin şters în jocul de ieri) şi intră Contra. Mi-a plăcut determinarea lui. După 5 minute de la intrarea lui in teren, reuşeşte să egaleze printr-o execuţie superbă şi reaprinde speranţa suporterilor pt o victorie. Presăm mult, dar steril. Prin minutul 93, un suporter (I.) sătul de neputinţa jucătorilor, intră pe teren si marchează. Golul este anulat din motive necunoscute 👿 . Goga se decide să urmeze exemplul suporterului si înscrie şi el, când mai erau 15 secunde din meci.

Bucuria explozivă de la gol, se transformă într-un val (nejustificat, dpmdv) de „DE-MI-SI-A” care-l viza pe antronorul Politehnicii mele. Nici eu nu am fost foarte mulţumit de ce am văzut, dar nu pot să îl acuz de ceva pe Sabău, atâta vreme cât nu îi are pe titularii din centrul defensivei la dispoziţie. Că l-a preferat pe Mera în detrimentul lui Breza, nu o să înţeleg vreodată. Tot astăzi s-a văzut cât de mult contează „indolentul” de Magera, în jocul lui Poli. E foarte util acolo în faţă. Revenind la Sabău, ce vină a avut el că Parks nu ştie să şuteze la poartă? Unde-i vina lui, când Chiau pasează ampulea în loc să şuteze? Că i-a băgat în teren? Când n-ai alţi atacanţi, ce pula calului să faci?

Din Alf am plecat spre cheful MCMXXI. Mi-e lene să pun pozele făcute pe acolo (nu’s nici multe, nici clare, că’s făcute cu telefonu’ naşparlit din dotare) dar au fost cam 50 de persoane. Să vă ferească Dumnezeu urechile de ce s-a cântat p’acolo. După cum ne-au atenţionat sursele neoficiale din cadrul grupului, râuri de bere au curs prin gâturile participanţilor. Tăria a fost şi ea prezentă, dar nu chiar aşa mult preferată. Fernando de la Caransebeş n-a mai ajuns, aşa că n-am mai avut pe cine să spânzurăm de coaie, în nucul din faţa casei 😥 .  Să sperăm că data viitoare nu va mai fi blocat în trafic :mrgreen: .

De acolo am plecat cu bunul prieten D. către complex să luăm ceva de haleală. Ne-am luat câte o şaormă mare şi câte o pleşcaviţă. Am ronţăit jumate din pleşcaviţă şi am simţit că de mai forţez, o să cac pe gură şi şaorma mâncată anterior. De acolo, direcţia la bunul prieten D. să facem nani. Alexandra ne-a luat la 11 metri, neavând vreo noimă. Azi de dimineaţă am aflat că era temporar nervoasă pt că a trezit-o D. cu aprinsul becului pe hol. S-a notat madmuazel: Data viitoare vom intra direct cu elicopterul pe geam, fără să mai aprindem becu’ :mrgreen: . Dar sunt ferm convins că te ve trezi din cauza miresmei de alcool, pe care o vom aduce cu noi 😳  😀 .

PS:

Poli

Un nume de glorie

Ce face istorie

În Roooomâniiiiaaaaa

La-La, La-La-La-La-La-La, La-La-La-La-La-La, La-La-La-La-Laaa-Laaa.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Hell YEAH!&8221;

 1. Vali_g zice:

  Nasol meci, nasoala lume pe stadion mai ales sub umbrela high-tech a lu’ barba-cot de langa oficiala de unde s-a pornit de altfel si minunatele strigate”de-mi-sia”. Tin sa ma precizez ca la orice greseala de preluare a vre-unui jucator sau sut pe langa era injurat Sabau,el era principaul vinovat la orice se intampla pe teren.
  In schimb la cheful MCMXXI numai lume buna, atmosfera de mare sarbatoare…..ce se poate spune decat SUPER MEGA FAIN. Mai vreau.

 2. Vaaai și eu care l-am așteptat ore întregi pe Fernando, sa-i dau și eu o tigaie de teflon în cap drept mărțișor..așa ca de început de primăvară 😀 binedispus mai ești, cred că astenia săraca, are efect invers la tine, spăcialule! 😛

 3. Miştotică zice:

  @ Vali_g: Ca să cităm gazda: „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a dărâmat casa! ” 😆
  @ Sasha: Se pare că Fernandinho nu prea e parolist 😆 La mine, în ianuarie vine astenia 😉

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s