Pul@’n cur să-ţi fie!


Fiind o zi în care sunt sila e o stare de spirit, îmi vărs amarul pe blog în dulcele stil clasic, începând de sus în jos:

– Pula’n cur să-ţi fie, tovarăşe marinar! Nu mai umbla cu cioara vopsită, cum ai făcut în campanie.

– Pula’n cur să-ţi fie, tovarăşe rrr-it! Nemernicia de care ai dat dovadă, în luna decembrie, la opera din centrul Timişoarei şi acuzarea pe nedrept a suporterilor viola, să-ţi fie pe post de necrolog. „Flacăra violetă”, pare-se, vine din altă direcţie.

– Pula’n cur să-ţi fie, drag director de campanie electorală! Aruncând banii statului (ai noştrii) pe pixuri, găleţi, umbrele, calendare, etc nu înseamnă campanie electorală. Făcând ceva concret pt prostime, înseamnă campanie.

– Pula’n cur să-ţi fie, tovarăşe parlamentar! Dormi ca trântoru’ în timpul serviciului şi aprobi orice aberaţie ce-ţi iese’n cale, pe post de lege.

– Pula’n cur să-ţi fie, ochelarist pitic! Ambiţionarea ta, de a pune o sugativă blondă pe post de ministru, ne dezgustă. Nu înţeleg de unde şi până când, dorinţa asta a ta de a te înconjura cu cei mai incompetenţi miniştrii posibili.

– Pula’n cur să-ţi fie, aplaudac de partid! Că eşti portocaliu, roşu, galben sau verde deopotrivă.Vorba neamţului: „Scheiss egal”

– Pula’n cur să-ţi fie, gazetar de antene (excepţie Moise Guran) sau caţavencist şi alţi mâncători de căcat! Înţeleg că vă stă marinarul suprem în gât. Şi mie-mi stă. Dar cadenţa cu care-l loviţi, îl face mai simpatic pt pulimea naivă.

– Pula’n cur să-ţi fie, naşule! Ziua în care tu o să crapi (sărbătorile astea văd că ai scăpat), eu voi deschide o şampanie.

– Pula’n cur să-ţi fie, primar de oraş al florilor! Întorci curul după cum bate vântul cu pu…terea.

– Pula’n cur să-ţi fie, funcţionar public! Eşti plătit ca să mă serveşti, nu se numeşte favor.

– Pula’n cur să-ţi fie, popor român! Te laşi scuipat, bătut, căcat în cap şi futut în cur de toate instituţiile statului. Şi mai zici şi mulţumesc pe urmă. Eşti un laş şi-ţi meriţi soarta!

– Pula’n cur să-ţi fie, dulce Românie! Te laşi populată şi distrusă de asemenea specimene. Arată-ne că mai ai puţină mândrie in tine şi înghite-ne pe toţi! Să nu mai rămână nici căcat de analiză’n urma noastră.

Acest post este un pamflet. Orice asemănare cu persoane şi situaţii similare, e rezultatul unei pure coincidenţe. 🙄

Reclame

3 gânduri despre &8222;Pul@’n cur să-ţi fie!&8221;

Dă-ţi şi tu cu părerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s